Wolters vastgoedonderhoud

Survivalrun Wesepe

Afgelast, Wolters vastgoedonderhoud Survivalrun Wesepe 2024

Met pijn in ons hart delen we jullie mede dat de Wolters Vastgoedonderhoud Survivalrun Wesepe, gepland op 3 maart 2024, helaas niet zal plaatsvinden. Deze beslissing is na zorgvuldige overweging genomen door het bestuur, en we begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is.

De voornaamste reden voor deze afgelasting is het zeer beperkte aantal inschrijvingen. We hebben ons afgevraagd waarom dit het geval is en zagen dat er in hetzelfde weekend nog twee andere survivalruns worden georganiseerd, waarvan één in Zwolle. Beide runs bieden wedstrijdcategorieën aan en hebben hun inschrijvingen al eerder geopend. Gezien het verloop van de inschrijvingen is onze verwachting dat we in de inschrijfperiode niet zullen komen tot het aantal deelnemers om de run financieel verantwoord te kunnen organiseren en aantrekkelijk te maken voor sponsoren en vrijwilligers.

Daarnaast speelt de weersomstandigheid een rol. Op dit moment is het parcours te nat, waardoor we niet op een verantwoorde wijze kunnen bouwen. Het grootste deel van ons parcours loopt door de bossen van St. IJssellandschap, en we voelen de verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met deze kwetsbare omgeving. De weersvoorspellingen geven aan dat er in de komende weken geen aanzienlijke verbetering zal zijn.

We willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme en begrip in deze situatie.

We kijken er naar uit om jullie op een later moment te verwelkomen in Wesepe, waar jullie kunnen genieten van onze hindernissen en omgeving.

Hoofdsponsor

Zocht je naar onze survival groep? Bezoek www.survivalwesepe.nl/groep.


©2024 stichting survivalwesepe  |   Website door Dinkelworks  |   Bestuur ( login )  |   Contact